Fun Box



 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Crvena Jabuka

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
.But Home Is Nowhere.
Admin
Admin
avatar

Posts : 107748
Join date : 2009-10-13
Age : 25
Location : Home... but home is nowhere

PostSubject: Crvena Jabuka    Mon Oct 10, 2011 9:39 pm



Crvena jabuka je pop-rok grupa iz bivše Jugoslavije koja potiče iz Sarajeva, iz Bosne i Hercegovine, ali trenutno deluje u Zagrebu i Splitu, u Hrvatskoj. U bivšoj Jugoslaviji ovo je bila jedna od najuspešnijih i najplodnijih grupa.

Diskografija:
Crvena jabuka, 1986.
Za sve ove godine, 1987.
Sanjati, 1988.
Tamo gdje ljubav počinje, 1989.
Nekako s' proljeća, 1991.
U tvojim očima, 1996.
Svijet je lopta šarena, 1998.
Sve što sanjam, 2000.
Tvojim željama vođen, 2002.
Oprosti što je ljubavna, 2005.
Duša Sarajeva, 2007.
Volim te, 2009.
Za tvoju ljubav, 2011.

Članovi:
Dražen Žerić Žera
Darko Jelčić Cunja
Krešimir Kaštelan Krešo
Damir Gonz

Ima nešto od srca do srca - Volio bih da si tu - Zovu nas ulice
Back to top Go down
View user profile http://about.me/nicky6pack
roberta_bg
Level 1
Level 1
avatar

Posts : 230
Join date : 2009-12-13

PostSubject: Re: Crvena Jabuka    Tue Nov 15, 2011 6:49 am

extraa su :))
Back to top Go down
View user profile
.Anja.
Welcome!
Welcome!
avatar

Posts : 2
Join date : 2011-07-08

PostSubject: Re: Crvena Jabuka    Mon Nov 21, 2011 11:05 pm

Bila na koncertu,odusevljena! :) Obozavam ih
Back to top Go down
View user profile
Halloween_boy
Welcome!
Welcome!
avatar

Posts : 11
Join date : 2010-12-19
Age : 20

PostSubject: Re: Crvena Jabuka    Mon Feb 20, 2012 10:02 am

Da, super su, imaju ne loše pjesme
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Crvena Jabuka    

Back to top Go down
 
Crvena Jabuka
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Crvena stolica
» Mišljenje o Hungary-u
» [2.Kolo] THW Kiel - RK Crvena Zvezda

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Fun Box :: Fun Box :: Muzika/Music :: A - F-
Jump to: