Fun Box



 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Disturbed

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
.But Home Is Nowhere.
Admin
Admin
avatar

Posts : 107748
Join date : 2009-10-13
Age : 25
Location : Home... but home is nowhere

PostSubject: Disturbed   Mon Oct 10, 2011 9:34 pm



Disturbed je američki bend iz Čikaga osnovan 1995. godine kada su Den Donegan, Stiv Kmak i Majk Vengren izabrali Dejvida Drejmana za pevača benda. Njihov prvi album svrstava se u nu-metal, ali kasniji radovi benda se više smatraju alternativnim metalom, hard rokom pa čak i hevi metalom. Bend je do sada širom sveta prodao preko 11 miliona albuma, što ih je načinilo jednom od metal grupa sa najvećom zaradom poslednjih godina. Bend je do sada objavio pet studijskih albuma od kojih su četiri debitovala na mestu broj jedan američke „Bilbord 200“ top liste.

Diskografija:
The Sickness (2000)
Believe (2002)
Ten Thousand Fists (2005)
Indestructible (2008)
Asylum (2010)

Članovi:
Dan Donegan
John Moyer
David Draiman
Mike Wengren

Indestructible - Down With The Sickness - Stricken
Back to top Go down
View user profile http://about.me/nicky6pack
Artist..:)
Welcome!
Welcome!
avatar

Posts : 30
Join date : 2012-04-06

PostSubject: Re: Disturbed   Fri Apr 06, 2012 4:26 am

Disturbed ... <3 obozavam ih!
Back to top Go down
View user profile
 
Disturbed
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Fun Box :: Fun Box :: Muzika/Music :: A - F-
Jump to: