Fun Box



 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Azra

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
.But Home Is Nowhere.
Admin
Admin
avatar

Posts : 107748
Join date : 2009-10-13
Age : 25
Location : Home... but home is nowhere

PostSubject: Azra   Mon Oct 10, 2011 8:54 pm



Azra je bila novotalasni muzički sastav iz Zagreba, koji je osnovao Branimir Džoni Štulić 1977. godine.

Diskografija:
"Azra" (Jugoton, 1980.)
"Sunčana strana ulice" (Jugoton, 1981) - dvostruki
"Ravno do dna" (Jugoton, 1982.) - trostruki uživo
"Filigranski pločnici" (Jugoton, 1982.) - dvostruki
"Singl ploče 1979. - 1982." (Jugoton, 1982.) - kompilacija
"Kad fazani lete" (Jugoton, 1983.)
"Krivo srastanje" (Jugoton, 1984.)
"It Ain't Like in the Movies at All" (Diskoton, 1986.) - trostruki
"Kao i jučer: singlovi 1983. - 1986." (Jugoton 1987.) - kompilacija
"Između krajnosti" (Jugoton, 1987.)
"Zadovoljština" (Jugoton, 1988.) - četvorostruki uživo

Članovi:
Branimir Štulić
Mišo Hrnjak
Boris Lajner

Balkan - Usne vrele višnje - A Šta Da Radim
Back to top Go down
View user profile http://about.me/nicky6pack
roberta_bg
Level 1
Level 1
avatar

Posts : 230
Join date : 2009-12-13

PostSubject: Re: Azra   Tue Nov 15, 2011 6:48 am

cula sam samo neke pesme,al oke mi je :)!
Back to top Go down
View user profile
svejejasno
Level 2
Level 2
avatar

Posts : 360
Join date : 2010-06-22
Age : 22
Location : naravno da sam u zutoj podmornici AMAN

PostSubject: Re: Azra   Wed Sep 19, 2012 9:28 am

obozavam
u poslednje vreme samo stulica i slusam. :)
Back to top Go down
View user profile http://www.gossipforum.org/
Sponsored content




PostSubject: Re: Azra   

Back to top Go down
 
Azra
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Fun Box :: Fun Box :: Muzika/Music :: A - F-
Jump to: