Fun Box



 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Bon Jovi

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
.But Home Is Nowhere.
Admin
Admin
avatar

Posts : 107748
Join date : 2009-10-13
Age : 25
Location : Home... but home is nowhere

PostSubject: Bon Jovi   Mon Oct 10, 2011 10:46 am



Bon Jovi američki je rock glazbeni sastav iz New Jerseya osnovan 1983. godine. Vođen od glavnog pjevača i tvorca imena benda Jona Bon Jovija, bend je originalno ostvario veliki uspjeh 1980-ih kao metal bend. Bon Jovi se dokazao kao puno trajnija od većine grupa tako etiketiranih, spajajući elemente hard rocka, hair metala, heartland rocka, i stila "MTV Unpluggeda" da bi održali komercijalno uspješnu karijeru i duboko u 2000-ima.
Bon Jovi su prodali više od 40 milijuna albuma u Sjedinjenim Američkim Državama, i preko 120 milijuna albuma širom svijeta, a svirali su uživo koncerte u većim gradovima u Aziji, Europi, Australiji, Kanadi, Južnoj Africi, i Južnoj Americi, uz dodatak velikog broja gradova u SAD-u.

Diskografija:
Bon Jovi (1984)
7800° Fahrenheit (1985)
Slippery When Wet (1986)
New Jersey (1988)
Keep the Faith (1992)
These Days (1995)
Crush (2000)
Bounce (2002)
Have a Nice Day (2005)
Lost Highway (2007)
The Circle (2009)

Članovi:
Jon Bon Jovi
David Bryan
Tico Torres
Richie Sambora

It's My Life - Livin' On A Prayer - Always
Back to top Go down
View user profile http://about.me/nicky6pack
roberta_bg
Level 1
Level 1
avatar

Posts : 230
Join date : 2009-12-13

PostSubject: Re: Bon Jovi   Tue Nov 15, 2011 6:48 am

mng volim njihovu pesmu It's my lifee
Back to top Go down
View user profile
 
Bon Jovi
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Fun Box :: Fun Box :: Muzika/Music :: A - F-
Jump to: